Ruilen en Retourneren


Ruilen en Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet tevreden bent met een van onze artikelen. Geen probleem, je kunt het altijd terug sturen. We hanteren hiervoor een termijn van maximaal 14 dagen. Je stuurt hiervoor gewoon een WhatsApp bericht naar 06-43106738 of je vult het contactformulier in. Deze vindt je onderaan op onze webpagina. Vermeld dan even om welk artikel het gaat en wanneer je deze hebt besteld.

We hanteren hiervoor wel een paar spelregels. Het artikel mag niet gewassen zijn en niet gedragen. Ook moet het originele prijskaartje nog aan het artikel zitten, maar dit spreekt voor zich. Verder vinden we het prettig dat de pakbon erbij zit waarop je duidelijk aangeeft om welk artikel het gaat. Je kunt het artikel terugsturen of afgeven in de winkel. Omdat we onze producten vaak gratis verzenden zijn de retourkosten wel voor jouw rekening. Let op! Aanbiedingen of Sale artikelen kunnen niet retour genomen worden. 

Zodra we het retourbericht ontvangen hebben nemen we contact met je op. Als vervolgens ook het artikel door ons ontvangen is wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Je kunt het uiteraard ook ruilen voor een ander artikel. Die keuze heb je zelf. Wil je liever eenzelfde artikel maar dan in een andere maat, dat kan uiteraard ook. Deze sturen we dan op als het retour artikel door ons ontvangen is.